Η Εταιρεια

01

Λίγα λόγια για μας

Η εταιρία ΚΟΥΣΚΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2007 και σαν εταιρικό σχήμα προήλθε μετά την απόσχιση του κατασκευαστικού κλάδου της εταιρίας ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΥΣΚΟΣ και ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΠΕ που ιδρύθηκε το 2000. Η εταιρία ΚΟΥΣΚΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΠΕ η οποία πρόσφατα μετονομάστηκε σε ΚΟΥΣΚΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΠΕ, είναι οικογενειακή εταιρία και σαν βασικό αντικείμενό της έχει την κατασκευή και διαχείριση ακινήτων. Η εταιρία έχει κατασκευάσει αρκετά αστικά ακίνητα και πρόσφατα έχει ξεκινήσει την κατασκευή διαμερισμάτων και μεζονετών σε ιδιόκτητο οικόπεδο στην περιοχή ΚΑΡΕΑ  Αττικής σε χώρο όμορο με το δάσος. Το έργο ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2012.

kataskevastiki-santorini-lesvos
02
kranos-kouskos-kataskevastiki

Η εταιρία μας από το 2007 έχει ξεκινήσει και συνεχίζει να υλοποιεί κατασκευές εξοχικών αλλά και μόνιμων κατοικιών στην ευρύτερη περιοχή Δημοτικής περιφέρειας Δήμου Λέσβου και ειδικότερα στην παραλία Βατερών.

Μέχρι σήμερα σε ιδιόκτητα οικόπεδα έχουμε κατασκευάσει πάνω από 25 μεζονέτες από 100 έως και 170 μ2 με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και άριστη ποιότητα κατασκευής.

Στο άμεσο πλάνο μας έχουμε την κατασκευή ακόμη 10 διαμερισμάτων των 60 μ2. Η άριστη κατασκευή μας και η εργονομική αρχιτεκτονική των κατοικιών μας, έχουν προσδώσει μεγάλη προστιθέμενη αξία στο εμπορικό profile μας και το όνομά μας έχει συνδεθεί με την καλή κατασκευή και την άμεση ανταπόκριση στις κατ΄ ιδίαν ανάγκες του κάθε ένα ξεχωριστά πελάτη μας.

Στα άμεσα σχέδιά μας είναι η συνέχιση των κατασκευών εξοχικών και όχι μόνο κατοικιών και γενικότερα η εμπλοκή μας στον τομέα επενδύσεων στο real estate τόσο από την πλευρά της κατασκευής όσο και από την πλευρά της επενδυτικής προσέγγισης.

Για την εταιρεία

Θεόδωρος Γ. Κούσκος

Πρόεδρος