Μεγαλοχωρι – Σαντορινη

ΠΩΛΗΣΗ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

Δείτε την παρουσίαση των πολυτελών κατοικιών στο Μεγαλοχώρι Σαντορίνης, κάνοντας κλικ στο κουμπί δεξιά. Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση, παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Λίγα λόγια για το έργο

Με 25 χρόνια εμπειρίας στους τομείς της κατασκευής, ανάπτυξης και διαχείρισης ακινήτων, marketing, προώθησης, πωλήσεων και διαχείρισης ξενοδοχείων, o Selim Sekri και ο Θεόδωρος Κούσκος ξεκίνησαν ακόμη ένα συναρπαστικό έργο στην καρδιά της Σαντορίνης, το “Megalochori Luxury Homes”.

Πρόκειται για ένα πολυτελές συγκρότημα 20 πλήρως αυτόνομων βιλών με 3 επίπεδα και ιδιωτικές πισίνες στο Μεγαλοχώρι, έναν αυθεντικό, γραφικό, περιτριγυρισμένο από  πλούσιους αμπελώνες οικισμό που γνωρίζει μεγάλη ευημερία. Σε ασφαλή απόσταση από τη φασαρία και τους ρυθμούς του κέντρου, αλλά αρκετά κοντά σε όλα τα σημαντικά σημεία ενδιαφέροντος: 7 χλμ. από την πρωτεύουσα των Φηρών, 5 χλμ. από το λιμάνι του Αθηνιού, 7 χλμ. από το αεροδρόμιο, λιγότερο από 3χλμ μακριά από τον Πύργο – μια περιοχή που χαρακτηρίζεται το σημείο «It» στη Σαντορίνη αυτό τον καιρό- και, φυσικά, στις πιο εντυπωσιακές παραλίες του νησιού.

Σχεδιασμένα με γνώμονα τον πιο απαιτητικό ταξιδιώτη, οι βίλες του Megalochori Luxury Homes ξεχωρίζουν ανάμεσα σε όλες του είδους τους, και μάλιστα όχι μόνο στη Σαντορίνη. Αποτελούν επίσης μια εξαιρετικά ελκυστική επενδυτική ευκαιρία καθώς κι έναν σίγουρο τρόπο για να αποκτήσει κανείς την golden visa.

Ενδιαφέρεστε για αγορά κατοικίας;

Δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και εμείς θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας

Φόρμα ενδιαφέροντος